Hem
Om Företaget
Företagsmassage
Behandlingar
Boka Online
Prislista
Produkter
Erbjudanden
Sågenhälsan
Kontakt
Nyheter
 

Kroppsbehandlingar

Klassisk Massage
En av massagens viktigaste effekter är att vara förebyggande. Massagen gör musklerna mer smidiga, elastiska och avslappnande. Kroppens ”lugn och ro hormon” oxytocin frisätts vilket innebär att man får en känsla av avslappning och lugn.
Frisättningen av stresshormon sjunker, känslan av oro och ängslan minskar samt att humöret och sömnen förbättras och näringsupptaget i tarmen ökar vid massage.

SPA Massage
En underbar helkroppsmassage med ljummen aromaolja. Massagen utförs med långa mjuka rörelser i ett lugnt tempo. Massagen avslutas med ansikts- och huvudmassage. Här slappnar du av både fysiskt och mentalt och ett skönt välbefinnande uppstår.

Hotstone Massage
Hotstone Massage är en gammal företeelse, men en nykomling inom spabehandlingar. Varma lavastenar i kombination med massage mjukar upp de mest spända muskler, samtidigt som behandlingen är otroligt avslappnande.
Under behandlingen placeras varma och sammetslena lavastenar från Hawaii ut på kroppen, samtidigt som musklerna masseras. Genom värmen blir behandlingen djupare än vanlig massage och släpper på muskelknutor och spänningar. Värmen och massagen tillsammans är mycket stimulerande för lymf- och blodcirkulationen.

Ayurvedisk Yoga Massage
AYM är en behandlingsform som påverkar hela kroppen och som når de djupare bindvävsstrukturerna. Genom strykningar och stetching baserade på Yoga stimuleras kroppen att återvända till sin naturliga hälsa och vitalitet. Behandlingen utförs på madrass på golvet. Massagen verkar effektivt för rygg – och nackproblem, huvudvärk, ischias , stress, sömnlöshet, nedsatt immunförsvar, matsmältningsproblem samt värk i muskler och leder.

Ayurvedisk Huvud/Ansiktsmassage
Så lite tid, så mycket avkoppling. Massage av huvud,ansikte, nacke, o axlar. frigör spänningar, skänker klarhet till sinnet.. Cirkulationen ökar vilket både främjar hårväxten och minskar huvudvärk.Håret blir ganska oljigt och det är bra om oljan kan sitta kvar ett tag då det blir en fin inpackning för håret.

Auyrvedisk Pinda Sveda
Örtstämplar kommer från Asien. Stämplarna används för att läka inflammationer och sår samt att lindra värk i trötta muskler och leder. Under helkroppsmassagen med stämplarna frigörs olika ingrediensen från tex eterisk olja eller örter mm

Ansiktsbehandlingar

Aromabehandling
En underbart avkopplande behandling med tonvikten på ansiktsmassage med rogivande ansiktsoljor både för kropp och själ. Rengöring, peeling, ansikts- dekoltage- och överarmsmassage med eterisk olja, varma handdukar, fuktgivande mask samt dagkräm.En mycket bra behandling för dig med trött och torr hud. Huden erhåller ny lyster och renhet.

Porrengöring
Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys, peeling, ångbad, portömning, renande mask, aromaolja, ansiktsmask samt dagkräm.

C-vitmaninbehandling
En energikick för trött hud. Vårdande och återuppbyggande behandling, speciellt på solskadad hud.Förbättrar hudens lyster och spänst samt motverkar dess åldrande. Passar alla hudtyper, även känslig hud och mild acne men Ej citrusallergiker. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage med c-vitaminserum (patent hos Dermanord), mask, dagkräm. Rekommenderas som kur, 6 behandlingar, 1 gång/vecka för bästa resultat.

Antirougebehandling
Antirouge-behandling är lämplig speciellt när huden är i behov av lite extra omvårdnad. Passar hud med tendens till ytliga blodkärl och hud med rosacea. Extrakt från Hästkastanjens frukt, Cypress och Lind stärker små blodkärl och förbättrar hudens motståndskraft. Rengöring, peeling, antirouge-serumet, eteriskolja, ansiktsmask och ansiktskräm. Rekommenderas som kur, 6 behandlingar, 1 gång/vecka för bästa resultat.

Spa Behandlingar

Lyxbehandling
En underbar helkroppsmassage med Dermanord´s ekologiska aromaoljor. Behandlingen utförs med långa mjuka rörelser. Behandlingen avslutas med ansiktsrengöring, peeling varma handukar, ansiktsmassage, mask samt dag/ögonkräm.

ECO African”Smiley Face”
En ekologisk ansiktsbehandling för att ge ansiktet ny kraft och utstrålning. Din hud stimuleras till ökad cellförnyelse och får en balanserad och ungdomlig lyster. I behandlingen ingår ingår handinpackning , ansiktsrengöring, scrub, ansiktsmassage med varma stenar, mask, varma handukar och dagkräm. Behandlingen utförs med produkter från Sabi Sand´s

ECO African ”Soothing Massage”
En aromabehandling och mjuk massage ger sinnet och huden nykraft. Handinpackning med afrikansk röd lera. Näringsrik arganolja, oliv och jojobaolja samt rött te och hibuskus tillsammans med de eteriska oljorna ger en skön djupavslappning.
Behandlingen utförs med ljummen ”Body Butter” från Sabi Sand´s

Lilla Möllevik
Behandlingen börjar med en scrub på ryggen och sedan en kortare ryggmassage. Därefter ekologisk ansiktsbehandling med rengöring, scrub, massage, mask och dagkräm. Medans ansiktsmasken verkar läggs en fotmask och därefter en fotmassage. Om önskas görs huvudmassagen med olja och hårmask som tvättas ur hemma. I hela behandlingen används Mölleviks´s ekologiska produkter med tång , eteriska oljor från rosengeranium och cederträ.

Stora Möllevik
Som behandlingen ovan "Lilla Möllevik" men med en helkroppsmassage.
 
mån-fre 08:00-18:00    |    Huddinge/Haninge    |    Tfn: 073-203 30 00    |    info@knotorochben.se    |    Lånkar    |    Nyhetsbrev